A tanfolyamról

TRANSZGENERÁCIÓS TEREMTÉS A TERMÉSZET EREJÉVEL

Tűzz ki egy célt és az elemek teljesítik!

Öt héten keresztül kapcsolódunk a föld, a víz, a levegő, a tűz, és az éter erejével és behívjuk őseid energiáját is.

Játékos, könnyed nyári feladatokkal kedveskedünk nektek, melyet a nyaralás alatt is könnyen teljesíthettek.

A nyár méltatlanul elhanyagolt az életcéljaink elérésében, pedig tele van örömet adó és életigenlő tevékenységekkel: vízparti élmények, baráti beszélgetések a tűz körül (legalábbis kerti grill mellett), finom ételek és italok.

Mi lenne, ha ebből elvinnél magadra egy szív palackba az őszi téli hónapokra? Ha most velünk tartasz biztosítalak rendkívüli erőforrásodhoz jutsz.

Hogyan született ez a tanfolyam?

Pár évvel ezelőtt a klienseimből és barátokból álló csoportomban kaptam a felkérést, hogy alkossunk egy olyan kihívást, amely segíti őket közelebb kerülni céljaikhoz és egyben vidámságot, pozitív energiákat hoz a mindennapokba. Az öt elem tanaira épülő tanfolyamban végül egyesítettem két tudásomat a kineziológiai segítő munkámat, kertészmérnöki tudásommal, természet iránti mérhetetlen szeretettemmel. Magánéletemhez is passzolt a felkérés, hiszen régóta kerestem a megfelelő családi otthont, így a csoporttal együtt saját példámon keresztül tudtam bemutatni, hogyan dolgozok ezen a témán. A megálmodott otthonomban megteremtődött, és megjelent benne az elemek harmóniája.

A tanfolyam elemei:

 • öt hétindító összefoglaló és kérdések az öt elem és családi kapcsolatok mentén zárt tanfolyami weboldalon
 • napi feladatok az adott hét eleméhez kapcsolódóan zárt Facebook csoportban
 • három 1 – 1,5 órás  szertartás zoom alkalom, ahol bevezető meditáció után Barbi válaszol a felmerülő kérdésekre

A tanfolyam indulásának időpontja:  2024. július 22.

Tanfolyamot vezeti

Cseperkálóné Mirek Barbara vagyok született földőrző sámán, emberek segítője és növények gyógyítója. Földi hivatásomban ökológiai szemléletű kertészmérnök és növényorvos és kineziológus.
Hiszem, hogy mindenki megtalálhatja a boldogságot, ha bátran mer a szívére hangolódva, kitartóan cselekedni. Abban segítem klienseimet, hogy merjék saját egyediségüket felismerni, büszkén viselni és ragyogtatni ezt a csodás fényt egy jobb világért, mint amiben most élünk. Az egész életemet áthatja a tanulás/tanítás, a segítő szándék és a spirituális világ iránti érdeklődés. A hivatásomban legfontosabb számomra a megfelelő szakmai tudás. Ez a képzettség biztonságot ad számomra és védettséget a klienseimnek.

Mit kapsz a tanfolyamtól?

A cél az, hogy a választott életterületeddel kapcsolatban tisztábban láss és erőforrásokat mozgósíts. A tanfolyam felépítése többrétű: minden héten feldolgozásra kerül egy-egy elem és egy-egy családi kapcsolat. A heti összefoglalókban áttekintjük, melyik elem miben segít téged az utadon.  Az elemekhez kapcsolódó napi egyszerű feladatok energetizálnak, hozzájárulnak a napi öngondoskodásodhoz. Ezzel párhuzamosan ránézünk a felmenőkre, mi az a tudás, erőforrás, amit adtak nekünk, és mik azok a megoldási stratégiák, amik a mi életünkben már nem érvényesek, nem visznek előre. Így kapsz egy komplex tudást önmagaddal kapcsolatban.

A tanfolyam végére:

 • tisztánlátást kapsz a vágyaidhoz vezető út lépéseihez
 • elkészítheted saját alkotásodat amelyben a nyár energiáit élheted át
 • kipipálhatod a napi 15 perc fókuszált énidődet
 • egyensúlyba kerülsz a benned élő elemekkel és női-férfi oldaladdal

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • nyitottságra az új nézőpontok megismerésére
 • egy füzetre, amelyben követheted a fejlődésedet

Bármely kérdéseddel fordulj bizalommal hozzám a Barbikert Facebook oldalamon privát üzenetben vagy emailben a barbikert@gmail.com

Mutass többet

Tanfolyam tartalma

Utazás az öt elemmel

 • Föld hete
  30:52
 • Víz hete
  00:00
 • Tűz hete
  00:00
 • Levegő hete
  00:00
 • Éter hete
  00:00

Hallgatói értékelések és vélemények

Még nincs vélemény
Még nincs vélemény